A kecskeméti baptista gyülekezet tagja vagyok, feleség és három felnőtt gyermek édesanyja.

Pedagógus családban felnőve, nem is nagyon volt kérdés számomra, hogy más lehetnék, mint pedagógus. Így lettem tanító, magyar szakos tanár, majd fejlesztő pedagógus, az Okoskocka képességfejlesztő eszközcsalád egyik kidolgozója.

A rendszerszemlélettel először akkor találkoztam, amikor módszertani szaktanácsadó lettem a tehetséggondozásban.  A szemlélet magával ragadott, hiszen a munkám során gyakran találtam szemben magam olyan helyzetekkel, amikor azt tapasztaltam, hogy nem elég a gyermekkel foglalkoznom, mert igazi eredményt csak akkor tudunk elérni, ha a szülőket is sikerül megnyerni a változásra.

Ezért döntöttem úgy, hogy családkonzultációt tanulok. A diplomámat 2015-ben szereztem a Wesley János Főiskolán. Azóta foglalkozom a gyermekek fejlesztése mellett családokkal is konzultáció keretében. Kihívást és örömöt jelent segíteni felfedezni és mozgósítani a hozzám forduló családok saját erőforrásait.

Mentálhigiénikus férjemmel együtt házasulandóknak tartunk házassági felkészítést, valamint házaspároknak kapcsolaterősítő céllal tréningeket.